Giv en god jul i julegave

Julen er en kærlig tid med hygge varme og glæde. Men for mange udsatte familier i Danmark er julen også forbundet med frygt og bekymringer, fordi der ikke er råd til at give børnene en jul, der minder om deres kammeraters. 

Frelsens Hær giver udsatte familier mulighed for at holde en rigtig jul. Vi har over 100 års erfaring med socialt arbejde i Danmark og har uddelt julehjælp lige så længe. For i julen skal også børnene i de udsatte familier for en gangs skyld ikke undvære alt det, de undværer i hverdagene, og får dem til at føle sig udenfor.

Med julehjælp fra Frelsens Hær kan de dele oplevelser om julemad og gaver ligesom kammeraterne i skolen eller institutionen. Det styrker børnenes  selvværd at føle sig som en del af fællesskabet. 

Frelsens Hærs Julehjælp er ikke kun en hjælp til jul. Det er ikke kun i julen, at udsatte familier har det svært. Mange har mindre end 3000 kr. om måneden at leve for. Derfor er der ikke råd til medicin, tilstrækkelig mad eller tøj i dagligdagen. Familierne isolerer sig, inviterer ikke gæster og de deltager sjældent i sociale arrangementer, ligesom børnene kommer ikke til fritidsaktiviteter.

Gennem julehjælpen får Frelsens Hær kontakt til de udsatte familier, og kan derigennem tilbyde hjælp året igennem. Fx udflugter til forlystelsesparker og ferieophold.

Start en online indsamling
Få din familie til at støtte Frelsens Hærs julehjælp istedet for at give dig sokker, kongeligt porcelæn, eller den ekspresso-maskine, du alligevel ikke mangler. Eller konkurrer med din bedste ven om, hvem der kan samle mest ind til det gode formål.

Det tager kun 5 minutter at starte din egen indsamling:

  1. Skab din egen personlige indsamlingsside
  2. Inviter venner og familie til din indsamling og fortæl dem, hvorfor det er vigtigt for dig, at de støtter Frelsens Hærs Julehjælp
  3. Skriv tak til dem, der støtter og se, om du når dit mål inden jul.

Af hjertet tak for din støtte, og glædelig jul!

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close