Nogle gange kan forskellen på liv og død være en seng

Nogle gange er det enkelt at redde liv. For en hjemløs er en varm seng ikke bare et spørgsmål om bekvemmelighed. Den kan blive et spørgsmål om liv eller død. Derfor skal der være plads til alle i vores herberg – også dem, der ikke har et dansk pas. Og så lægger vi vægt på, at der en god stemning, hvor brugerne tager hensyn til hinanden. Vi synes, det er vigtigt, at de hjemløse, der har gået på gaden hele dagen, kan få en snak, en varm kop kaffe og lidt ro - og at de hjemløse, der har et arbejde og kæmper for at komme tilbage til et liv med en bolig, kan få en god nats søvn og støtte til at klare dagen, der kommer.

Frelsens Hær driver et beskyttet pensionat og to nødherberger for hjemløse i Danmark. Derudover har vi flere væresteder, hvor man kan komme ind fra gaden og få varmen med en kop te eller en tallerken mad. Her kan man også få en snak om livets mindre eller større udfordringer og få hjælp til at klare sig igennem livet på gaden. I flere byer rundt om i Danmark, holder Frelsens Hær også Åbent Hus et par gange om ugen, hvor alle, der har behov og lyst, kan komme ind i varmen til en kop kaffe, et måltid mad og en god snak. Ofte er sådanne væresteder og varmestuer den aktivitet, der holder ensomheden og fortvivlen væk, og giver hjemløse og udsatte mennesker et boost energi til at kunne klare sig en dag eller en uge mere.

Giv en seng til en hjemløs, start din egen indsamling! Vær med til at støtte Frelsens Hærs arbejde for hjemløse i Danmark og Grønland ved at starte din egen online indsamling. Send en online indsamlingsbøsse rundt til dine venner, familie og bekendte og bed om et bidrag. Ethvert beløb er værdifuldt og tilsammen bliver det til en kæmpe støtte for udsatte, ensomme og hjemløse mennesker i Danmark og Grønland.

Det tager kun 5 minutter at starte en indsamling og du har chancen for at gøre en stor forskel!

  1. Skab din egen personlige indsamlingsside
  2. Inviter venner og familie til din indsamling og fortæl dem hvorfor det er vigtigt for dig, at de støtter
  3. Skriv tak til dem, der støtter og se, om du når dit mål

Af hjertet tak for din støtte!

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close