Nogle gode dage med mor eller far kan redde en hel sommer

- start en indsamling, giv et bidrag og hjælp Frelsens Hær med at sende fattige familier, børn og unge på ferie

For nogle forældre er skoleferier lig med søvnløse nætter og spekulationer over, hvordan de giver deres børn en ferie, der ligner deres kammeraters. Når børnene kommer hjem fra skole og spørger, hvorfor de ikke også kan komme til Italien, bliver forældrene ofte nødt til at sige, at det har vi ikke råd til i vores familie.

Det bliver en lang skoleferie uden ferie for de familier, og ofte er det værst for børnene, når de kommer tilbage til skolen og kammeraterne og skal svare på, hvad de har lavet i deres ferie. Det kan skabe social eksklusion og give en følelse af at være forkert og anderledes for de mange udsatte børn og unge. 

Derfor sender Frelsens Hær hvert år mere end 6500 voksne og børn af sted på lejre og udflugter. Det er familier, der ellers ikke har råd til ferie. Vi har mor/barn lejre, vi har familie lejre, ungdomslejre og meget andet. Når du giver dit bidrag, giver du samtidig fattige børn noget at fortælle om, når de møder i skole efter ferien, og du er samtidig med til at give familier, børn og unge en mulighed for at stresse af sammen og et frirum fra de problemer, de kæmper med i hverdagen.

Giv en ferie til en udsat familie, start din egen indsamling! Vær med til at støtte Frelsesns Hærs feriehjælp i Danmark ved at starte din egen online indsamling. Send en online indsamlingsbøsse rundt til dine venner, familie og bekendte og bed om et bidrag. Ethvert beløb er værdifuldt og tilsammen bliver det til en kæmpe støtte for udsatte familier, børn og unge i Danmark.

Det tager kun 5 minutter at starte en indsamling og du har chancen for at gøre en stor forskel!

  1. Skab din egen personlige indsamlingsside
  2. Inviter venner og familie til din indsamling og fortæl dem hvorfor det er vigtigt for dig, at de støtter
  3. Skriv tak til dem, der støtter og se, om du når dit mål

Af hjertet tak for din støtte!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close