Giv en god jul i julegave

Julen er en kærlig tid, med hygge varme og glæde. Men for mange udsatte familier i Danmark er julen også forbundet med frygt og bekymringer, fordi der ikke er råd til at give børnene en jul, der minder om deres kammeraters. Disse familier kæmper ofte også med sygdom eller økonomiske, misbrugsrelaterede, sociale eller psykiske problemer, hvilket påvirker børnene i familien - især i julen.

Frelsens Hær giver udsatte familier mulighed for at holde en rigtig jul. Frelsens Hær har over 100 års erfaring med socialt arbejde i Danmark, og vi er størst, når det kommer til julehjælp. I 2015 fik vi over 12.000 ansøgninger, hvoraf ca. 9000 familier fik julehjælpen. Børn fra udsatte familier får, igennem julehjælpen, mulighed for at opleve en rigtig jul med deres familie,og  de kan dele oplevelser om julemad og gaver ligesom kammeraterne i skolen eller institutionen. Juleoplevelserne styrker selvværdet for børnene og skaber en følelse af at være en del af fællesskabet. 

Frelsens Hærs Julehjælp er ikke kun en hjælp til jul. Det er ikke kun i julen, at udsatte familier har det svært. Mange har mindre end 3000 kr. om måneden at leve for. Derfor er der ikke råd til medicin og tilstrækkelig mad og tøj i dagligdagen. Man isolerer sig, har ikke gæster, deltager sjældent i sociale arrangementer væk fra hjemmet og børnene kommer ikke til fritidsaktiviteter. Julehjælpen er derfor også en udstrakt hånd og mulighed for varige forbedringer for både børn og voksne, fordi det ofte er gennem den kontakt, der skabes gennem julehjælpen, at udsatte familier får mod på at deltage i andre sociale tilbud ved Frelsens Hær.

Start en online indsamling
Vær med til at give familier en god og varm jul, med mad på bordet og gaver under træet - og en mulighed for varige forbedringer i livet.
Få din familie til at støtte Frelsens Hærs Julehjælp istedet for at give dig sokker, kongeligt porcelæn, eller den ekspresso-maskine, du alligevel ikke mangler.

Det tager kun 5 minutter at starte en indsamling og du har chancen for at give en god jul til mange udsatte familier i Danmark!

  1. Skab din egen personlige indsamlingsside
  2. Inviter venner og familie til din indsamling og fortæl dem hvorfor det er vigtigt for dig, at de støtter Frelsens Hærs Julehjælp
  3. Skriv tak til dem, der støtter og se, om du når dit mål inden jul.

Af hjertet tak for din støtte, og glædelig jul!

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close